miercuri, 7 iulie 2010

Evolutia Familiei Rockefelller

Totul a inceput odata cu preluarea ilegala a unei mici companii, Standard Oil, in 1870 de catre John D. Rockefeller. Odata cumparata, compania a inceput o campanie neinduratoare pentru a duce orice alta companie petroliera la faliment si surpriza, a reusit. Odata cu inventarea masinii care mergea pe gasolina, Rockefeller a facut intelegeri cu companiile care produceau masini pentru a nu cauta alt combustibil pentru produsele lor. Asa s-a ajuns sa se renunte incetul cu incetul la masinile pe abur, care erau mai sigure, dar mai incete. Acelasi lucru s-a facut si in prezent cu masinile cu motor electric.

Urmatorul pas a fost totalul control asupra medicinei. Mai intai a creat un asa-zis medicament impotriva cancerului, care nu era defapt decat un flacon de petrol. De aici, toate medicamentele vor avea petrolul ca principal ingredient. In 1901, controlul asupra medicinei devine total dupa ce este infiintat Institutul Rockefeller pentru Cercetare in Medicina, care mai tarziu va deveni Universitatea Rockefeller. Un evreu german, autoproclamat doctor, dar fara nicio diploma, Dimon Flexner, a fortat guvernul american sa mareasca perioada de pregatire a unui doctor de la 2 ani la 8, si sa reduca numarul de facultati medicale de la 160 la 80. Astazi, toate facultatile medicale din SUA primesc finantari de la familia Rockefeller. In 1900, Encyclopedia Brtitanica, considerata si azi de multi ca autoritatea suprema, a fost cumparata de Universitatea Chicago, controlata de Rockefeller. De atunci, foarte multe lucruri nu au mai fost tratate serios de catre enciclopedie, cum ar fi istoria papalitatii sau Inchizitia spaniola. Mai mult, dupa ce ani de zile publicistii criticasera vaccinarea, orice referire critica la arta de a baga un ac in corpul uman a fost stearsa.

Pe 15 mai 1911, Curtea Suprema a SUA a hotarat desfiintarea Standard Oil, si aici citez: "Pentru siguranta Republicii, noi decretam ca aceasta conspiratie trebuie sa inceteze..." Standard Oil a fost impartita in 37 de companii, care insa sunt controlate de Rockefeller: Exxon, Mobil, Amaco, Chevron, etc... Dupa ce au pus mana pe petrol, medicina, educatie si guvern, urmatorul pas a fost sa puna mana pe bani. Dupa ce a creat o criza artificiala in 1907, Rockefeller a fortat guvernul sa creeze o institutie care sa reguleze banii. Desi au mai fost 2 Banci ale Americii, ambele desfiintate deoarece politicile lor aduceau mai multa inflatie decat sa o combata, pe 24 decembrie 1913, cand lumea se pregatea pentru sarbatorile de Craciun, Actul Rezervei Federale este votat in Congres si promulgat imediat de catre presedintele W. Wilson, care mai tarziu va spune ca aceasta lege a fost cea mai mare greseala pe care a putut sa o faca un presedinte. De atunci, Fed-ul a renuntat treptat ca dolarul american sa fie raportat la aur pentru a se putea printa mai multi bani. De aici a venit boom-ul economic din anii 1920, cand pomparea multor bani in economie a dat posibilitatea multora sa se imbogateasca rapid. Aceasta politica monetarista a dus la Marea Criza Economica din 1929 - 1933. Astazi, dolarul, ca majoritatea monedelor, s-a devalorizat cu cel putin 98%. Asta a alimentat si actuala criza: inflatia e uriasa, iar guvernele au nevoie de bani, dar, cu fiecare bancnota intrata in circulatie, inflatia creste.

De-a lungul secolul XX si XXI, familia Rockefeller a avut legaturi cu toate marile razboaie, dictaturi sau atacuri teroriste. In primele 2 Razboaie Mondiale, familia a sustinut ambele parti. Exista poze cu Johh D. Rockefeller Jr., Prescott Bush si Adolf Hitler impreuna. Joseph Stalin, care l-a otravit pe Lenin si a schimbat ideologia comunista, ducand la inrobirea a sute de milioane de oameni si la moartea a cel putin 36 milioane numai in timpul dictaturii sale, a fost un angajat Standard Oil in Rusia, ajutand la falimentarea BAKU, o companie petroliera concurenta infiintata de Albert Nobel. Rockefeller a sprijinit Liga Natiunilor si a donat chiar si terenul pentru sediu ONU.

Razboaiele din Irak si Afganistan au adus profituri de sute de milioane de dolari din exploatarea petrolului. Defapt, soldatii americani, sunt concentrati in jurul campurilor petroliere, cumparate de Rockefeller. Azi, David Rockefeller, capul familiei, este un batran nebun, obsedat de un lucru: diminuarea numarului populatiei. El sustine in fiecare declaratie publica ca populatia este prea numeroasa pentru ca Pamantul sa ne mai suporte. Avand ca inspiratie Georgia Guidestones, pe care scrie ca populatia umana nu trebuie sa depaseasca 500 de milioane, el incearca sa forteze ONU sa implementeze o lege prin care oamenii sa nu mai poata avea decat un copil, dupa modelul chinez, pe care il citeaza de fiecare data. Familia Rockefeller este piatra de temelii a Masoneriei si a tuturor relelor de pe planeta. Din fericire, tot mai multi oameni realizeaza asta si tot mai multi participa la mitinguri organizate in orice oras se afla David Rockefeller sau de fiecare data cand grupul Bildberg se intalneste.